Palvelut ja tuotteet

Lasit ja peilit moneen käyttökohteeseen | Salo

Lasilla on monta käyttökohdetta; sisustamiseen, oviin, ikkunoihin, eristykseen ja työelämään. Salon Lasikeskus Ay neuvoo oikeassa lasiratkaisussa. 

Ovien ja ikkunoiden valmistus mittatilaustyönä

Saat kauttamme ulko-oviin ja välioviin ja sekä ikkunoihin lasit mittatilaustyönä.

Terassilasit omakotitaloihin

Terassilasit tehdään mittatilauksesta vapaa-ajan asuntoihin esim. kesämökeille ja omakotitaloihin.

Lasiovet, sisustuslasit, peilit, liukuovet sekä tilanjakoliukuovet

Lasi on kaunis sisustuselementti. Kestävään rakentamiseen ja kauniisiin tilaratkaisuihin saat mittatilaustyönä lasiovet, sisustuslasit, peilit ja liukuovet. Välitilalaseilla saat toteutettua helposti ja yksilöllisesti toimivat sisustusratkaisut. Kerro sisustushaaveestasi, me toteutamme ne.

Kaiteet

Kaidelasit sisä- ja ulkokäyttöön.

Teollisuus ja liiketilojen sekä asuinkiinteistöjen lasipalvelut

Lasilla on mahdollista toteuttaa erilaisia korjausratkaisuja esim. äänieristeenä toimistotiloihin. Saat myös muut korjauslasitukset teollisuuteen, huoneistoihin ja liiketiloihin.

Turvalasit ja palonsuojalasit

Turvalasit ovat tarkoitettu kestämään. Mahdollisia kohteita on useita, ne sopivat esimerkiksi veneisiin ja työkoneisiin (laminoitu ja karkaistu lasi). Palonsuojalasi kestää kuumuutta. Lasi ei myöskään kuumuudesta rikkoonnu. Se eristää myös lämmön siirtymistä viereiseen tilaan. Palonsuojalasien kohteet ovat mm. palo-osastoivat seinät ja ovet, ikkunat ja varauloskäynnit.

Eristyslasit eli lämpölasit

Eristyslasi on lasielementti jossa kaksi tai useampi lasilevy on liitetty ilmatiiviisti yhteen. Eristyslasista käytetään myös nimitystä lämpölasi. Käyttökohteet ovat samat kuin muissakin, silloin kun lasilta vaaditaan lämmöneristystä.

Ota yhteyttä