Lasit ja peilit moneen käyttökohteeseen | Salo

Ota yhteyttä
Salon Lasikeskus AY

Lasilla on monta käyttökohdetta: sisustamiseen, oviin, ikkunoihin, eristykseen ja työelämään. Salon Lasikeskus Ay neuvoo oikeassa lasiratkaisussa.

Ovien ja ikkunoiden valmistus mittatilaustyönä

Saat kauttamme ulko-oviin ja välioviin sekä ikkunoihin lasit mittatilaustyönä.

Terassilasit omakotitaloihin

Terassilasit tehdään mittatilauksesta vapaa-ajan asuntoihin, esimerkiksi kesämökeille ja omakotitaloihin.

Lasiovet, sisustuslasit, peilit, peililiukuovet sekä välitilalasit

Lasi on kaunis sisustuselementti. Kestävään rakentamiseen ja kauniisiin tilaratkaisuihin saat mittatilaustyönä lasiovet, sisustuslasit, peilit ja peililiukuovet. Välitilalaseilla saat toteutettua helposti ja yksilöllisesti toimivat sisustusratkaisut. Kerro sisustushaaveestasi, me toteutamme ne.

Kaiteet

Kaidelasit sisä- ja ulkokäyttöön.

Teollisuus- ja liiketilojen sekä asuinkiinteistöjen lasipalvelut

Lasilla on mahdollista toteuttaa erilaisia korjausratkaisuja. Sitä voi käyttää esimerkiksi äänieristeenä toimistotiloissa. Saat myös muut korjauslasitukset teollisuuteen, huoneistoihin ja liiketiloihin.

Turvalasit ja palonsuojalasit

Turvalasi on tarkoitettu kestämään. Mahdollisia kohteita on useita; ne sopivat esimerkiksi veneisiin ja työkoneisiin (laminoitu ja karkaistu lasi).

Palonsuojalasi kestää kuumuutta rikkoutumatta. Se eristää myös lämmön siirtymistä viereiseen tilaan. Palonsuojalasien kohteita ovat muun muassa palo-osastoivat seinät ja ovet, ikkunat ja varauloskäynnit.

Eristyslasit eli lämpölasit

Eristyslasi on lasielementti, jossa kaksi tai useampia lasilevyjä on liitetty ilmatiiviisti yhteen. Eristyslasista käytetään myös nimitystä lämpölasi. Käyttökohteet ovat samat kuin muissakin, silloin kun lasilta vaaditaan lämmöneristystä.

Puhelinkuvake

Turvalasit, erityslasit ja lasiovet – Salon Lasikeskus asentaa lasit kotiisi ja toimistoosi nopeasti ja ammattitaidolla. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä