Suojaavat terassilasit Salosta

Yhteystiedot
Salon Lasikeskus AY

Haluatko viettää aikaa terassilla tunnelmoiden säästä riippumatta? Salon Lasikeskus Ay myy ja asentaa suojaavat, kestävät terassilasitukset Salon seudulla. Saat meiltä juuri sinun terassillesi ja pihaan sopivat lasitukset paikoilleen asennettuna.

 

Voit valita kirkkaat, himmennetyt tai vaikka tummennetut lasit sen mukaan, miten yksityisen tilasta haluat luoda. Kysy lisää tarjolla olevista vaihtoehdoista – me teemme toiveistasi totta!

Terassilasit tehdään mittatilauksesta vapaa-ajan asuntoihin, esimerkiksi kesämökeille ja omakotitaloihin.

Nauti terassista läpi vuoden

Kesäpäivät saattavat olla viileitä ja tuulisia, ja syksyn saapuessa sateet ja kylmyys houkuttelevat sisälle. Terassilasitukset mahdollistavat terassin käytön lähes vuoden ympäri.

 

Lasitukset suojaavat terassia tuulelta, sateelta ja pölyltä. Niiden avulla saat käyttöösi huoneen kaltaisen lisätilan, jonka voit sisustaa toivomallasi tavalla.

 

Lasitetulla terassilla voit rentoutua ja nauttia ulkoilmasta säästä riippumatta. Voit lukea kirjaa, ottaa aurinkoa, grillata ystävien tai perheen kesken tai syödä vaikka aamiaista auringon ensimmäisten säteiden herätellessä.

 

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

Kotiin ja vapaa-ajan asunnolle mittojen mukaan

Teemme terassilasit mittatilauksesta omakotitaloihin, vapaa-ajan asuntoihin ja kesämökeille. Otamme terassin suunnittelussa huomioon toiveesi, ja hoidamme asennukset ammattitaidolla.

 

Voit valita lasin useiden eri vaihtoehtojen joukosta. Kirkkaasta lasista näkyy hyvin läpi, kun taas hiekkapuhallettu mattalasi antaa näkösuojaa. Saat meiltä myös esimerkiksi auringolta suojaavat värjätyt lasit. Lasit ovat karkaistua turvalasia, jotka kestävät hyvin säätä.

 

Voimme valmistaa lasiterassin pystypuitteiden kanssa tai ilman pystypuitteita. Pystypuitteet antavat terassille tiiviimmän rakenteen. Ilman pystypuitteita näköalat taas ovat esteettömät.

 

Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinulle sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä ja kysy lisää lasiterasseista ja muista tuotteistamme, kuten saunalaseista.

Puhelinkuvake

Saat meiltä terassistasi viihtyisän huoneen tekevät terassilasit Salossa ja lähialueilla.

Ota yhteyttä