Asennamme kätevät väliseinät Salossa

Ota yhteyttä
Salon Lasikeskus AY

Salon Lasikeskus Ay hoitaa väliseinälasien asennukset kätevästi ja luotettavasti Salon alueella. Väliseinälasit ja lasiovet ovat sekä käytännöllinen että kaunis ratkaisu esimerkiksi toimistotiloihin ja koteihin.

 

Lasien avulla pystyt eristämään ääntä ja samalla säilyttämään avoimen tilan tunnelman. Valo pääsee kulkemaan vapaasti lasiseinien ja -ovien läpi tilasta toiseen. Kysy lisää väliseinälaseista ja pyydä tarjous!

Kauniit ja käytännölliset lasiovet ja peililiukuovet

Lasiovet ja peililiukuovet ovat kätevä ja tyylikäs tapa jakaa tilaa toivomallasi tavalla. Lasiovilla mahdollistat avoimen tilan tunnelman sekä kotona että toimistotiloissa. Myös peililiukuovet tuovat tilaan avaruutta, mutta samalla ne tarjoavat näkösuojaa. Salon Lasikeskus Ay hoitaa sekä lasi- että peilioviasennukset varmalla ammattitaidolla.

 

Voit tilata kauttamme myös muut liuku- ja tilanjakoliukuovet asennuksineen. Kysy lisää liukuovien valikoimasta ja suunnittele kanssamme yksilölliset oviratkaisut kotiisi tai yrityksesi tiloihin. Erilaisten liukuovien ja väliseinien avulla saat halutessasi käyttöön asuin- tai työskentelytilan jokaisen neliömetrin.

Liukuovet ja väliseinät mittatilaustyönä

Suunnitteletko kotiisi tai yrityksesi tiloihin esimerkiksi lasiseinien ja -ovien tai muiden väliseinien ja liukuovien hankintaa? Me toteutamme kaikki väliseinät ja liukuovet toiveidesi mukaan mittatilaustyönä. Voimme toteuttaa väliseiniä useissa eri materiaaleissa, väreissä ja tyyleissä. Asennustyöt tehdään pitkällä kokemuksella.

 

Ota yhteyttä tai piipahda liikkeessämme Salossa keskustelemassa erilaisista vaihtoehdoista. Asentajamme tulee ottamaan paikan päälle mitat, jonka jälkeen voimme antaa tarkan tarjouksen työn hinnasta. Mikäli hyväksyt tarjouksen, varmistamme vielä tilauksen mitat ja tiedot ennen työn laittamista tuotantoon. Toimitusaika riippuu tilauksesta, mutta pyrimme toteuttamaan työt mahdollisimman ripeästi, laadusta tietenkään tinkimättä. Pyydä rohkeasti lisätietoja, palvelemme mielellämme!

Puhelinkuvake

Tilaa meiltä tyylikkäät väliseinälasit, lasiovet ja liukuovet – hoidamme koko prosessin työn suunnittelusta toteutukseen Salon alueella. Pyydä tarjous!

Yhteystiedot