Tyylikkäät ja kestävät saunalasit asennuksineen Salosta

Yhteystiedot
Salon Lasikeskus AY

Unelmoitko avoimesta, nykyaikaisesta saunatilasta? Salon Lasikeskus Ay myy ja asentaa monipuoliset saunalasit Salon alueella. Toteutamme lasiseinät saunoihin ja kylpyhuonetiloihin mittatilaustyönä toiveidesi mukaan. 

 

Saunalaseja käyttämällä voit nauttia avarasta saunatilasta, jossa valo virtaa tilasta toiseen. Voit valita esimerkiksi himmeän tai kirkkaan saunalasin. Kysy lisää lasivalikoimastamme ja kerro toiveistasi – me toteutamme visiosi!

Tasokkaat turva- ja lämpölasit

Turvalasit suojaavat tehokkaasti kotiasi tai yritystilojasi. Lasit kestävät erilaisia olosuhteita, eivätkä ne rikkoudu tavallisen lasin tapaan. Ne ovat erinomainen valinta esimerkiksi näyteikkunoihin tai koteihin, joissa suositaan suuria ikkunoita.

 

Valitsemalla turvalasin suojaat tilojasi esimerkiksi ilkivallalta, tulipaloilta, törmäyksiltä ja kolauksilta. Me hoidamme ammattitaidolla turvalasien vaihdot sekä asennukset esimerkiksi uudisrakennuskohteisiin.

 

Lämpölasi on puolestaan erinomainen vaihtoehto energiatehokkuutta hakeville. Lämpölaseissa on useampi lasikerros. Kerrokset päästävät auringonvalon sisään, mutta varastoivat tehokkaasti lämpöä sisätiloihin.

 

Jos haluat tutustua lämpö- ja turvalasivaihtoehtoihin, ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää lasivaihtoehdoista, niiden hinnoista ja asennusprosessista.

Kaikki kotien ja yritystilojen lasit mittatilaustyönä

Mikäli suunnittelet sauna-, turva- tai lämpölasien hankintaa, Salon Lasikeskus Ay on palveluksessasi. Myymme ja asennamme lasit pitkällä kokemuksella mittatilaustyönä. Kerromme mielellämme lisää erilaisista lasivaihtoehdoista. Esimerkiksi saunalasia valitessa voit leikitellä erilaisilla tyyleillä. Myös turva- ja lämpölaseissa on useita eri vaihtoehtoja asiakkaan valittavaksi.

 

Soita meille, lähetä sähköpostia tai piipahda liikkeessämme Salossa. Asentajamme tulee kotiisi tai yritystiloihisi ottamaan tarkat mitat, jonka jälkeen voimme antaa tarkan tarjouksen työn hinnasta. Mikäli hyväksyt tarjouksen, tarkistamme vielä tilauksen mitat ja tiedot ennen työn laittamista tuotantoon. Tarkka toimitusaika vaihtelee, mutta hoidamme asennukset aina mahdollisimman nopeasti. Takaamme laadukkaan lopputuloksen!

Puhelinkuvake

Kysy lisää kattavasta lämpö-, turva- ja saunalasien valikoimastamme ja tee tilaus! Me hoidamme lasiasennukset Salossa vaativiinkin kohteisiin vankalla kokemuksella.

Ota yhteyttä